01augNews update

Lieve klanten, 

 

Nadat ik er twee maanden tussenuit was voor de geboorte van mijn zoontje Mick, start ik vandaag opnieuw met super goede moed, veel energie, nieuwe ideëen en vooral met een super leuk nieuwtje!! 

 

Vanaf 1 augustus verwelkomt Optiek Ineke Bart als mede-eigenaar van de zaak. Vanaf nu zijn we met zijn twee om jullie zo goed mogelijk te helpen bij de keuze van een nieuw montuur of zonnebril, maar ook bij het uitvoeren van onze oogmetingen, het aanpassen van contactlenzen of gewoon even bij het proper maken en rechtzetten van jullie bril. We staan zoveel mogelijk samen in de winkel om jullie nog beter en sneller te kunnen helpen. 

Bart en ik leerden elkaar 8 jaar geleden kennen op de schoolbanken in de avondschool optiek en zijn sindsdien altijd vrienden gebleven. Begin dit jaar hebben we onze koppen voor het eerst bij elkaar gestoken en we zijn super trots en enthousiast om er vanaf augustus samen aan te beginnen! 

Uiteraard blijft de persoonlijke aanpak, de sfeer en de gezelligheid in de zaak hetzelfde, ook de naam zal niet veranderen. Wel hebben we een aanpassing gemaakt aan onze openingsuren. Om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn is de winkel voortaan open van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 17u (telkens doorlopend). 

 

Heel graag tot snel bij ons in de winkel !! 

 

Groetjes, 

 

Ineke en Bart 

 

 

 

<< Terug naar het overzicht

OVERIG NIEUWS

Meer acties

Optiek Ineke heeft regelmatig promoties en andere acties. Abonneer je op onze RSS feed of volg ons op Facebook voor meer informatie!