20oktWissel je bril af met contactlenzen voor meer vrijheid

Ook al is een bril tegenwoordig een modeaccessoire geworden, er zijn altijd momenten waarop het leuker is om helemaal zonder de deur uit te kunnen gaan. Denk maar aan een uurtje sporten, een avondfeest, een dagje strand of een citytrip. 

Daglenzen zijn het ideale type lens om af en toe eens te dragen als de bril een beetje in de weg zit. Ze zijn individueel verpakt dus je kan elke dag een nieuw paar insteken en hoeft geen vloeistof of potje aan te kopen. Na een dagje dragen, gooi je ze gewoon in de vuilbak. 

Heb je de smaak helemaal te pakken en wil je je lenzen graag meer dan 2 maal per week dragen? Dan adviseren we je om over te schakelen naar maandlenzen, die komen voordeliger uit als je ze vaak draagt. Wist je trouwens dat er ook lenzen bestaan voor mensen met astigmatisme of presbyopie? 

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste sterkte en het type lens dat bij je lifestyle past.  Bovendien leren we je met veel geduld hoe je ze in- en uit kan zetten.

 

 

 

 

<< Terug naar het overzicht

OVERIG NIEUWS

Meer acties

Optiek Ineke heeft regelmatig promoties en andere acties. Abonneer je op onze RSS feed of volg ons op Facebook voor meer informatie!