Optiek Ineke is weer open! Bekijk onze aangepaste openingsuren: Lees meer
13mrt

Coronavirus: uitzonderlijke maatregelen

Lieve klanten,


Naar aanleiding van de uitzonderlijke maatregelen van de overheid mbt het Corona virus, hebben ook wij besloten om onze zaak te sluiten tot 3 april.


Het is geen gemakkelijke beslissing maar we zijn er wel van overtuigd dat een rationale beslissing op dit moment aan de orde is, uit bezorgdheid voor de volksgezondheid.


Ons beroep vraagt nauw contact : oogmetingen, lens- en brilaanpassingen gebeuren allemaal op een korte afstand en dit is in strijd met de huidige maatregelen die vragen om contacten tot een minimum te beperken.


Wij zijn van mening dat de aankoop van een nieuwe bril even kan wachten en hopen dan ook dat we jullie terug mogen verwachten in onze winkel wanneer het tij gekeerd is.


Aangezien wij een goede service super belangrijk vinden, blijven we wel beschikbaar voor urgenties, via het nummer +32 472 10 15 01, via mail info@optiekineke.be, via Facebook of Instagram.


Voor brillen die reeds besteld waren, zullen wij zeker ons best doen om deze zo snel mogelijk af te werken en nemen wij contact op om deze te komen afhalen.

Contactlenzen kunnen uiteraard ook nog besteld en gehaald worden op afspraak of per post verzonden worden.

Heb je een kapotte bril en geen reservebril, neem dan contact met ons op en wij proberen je uit de nood te helpen.


We volgen alle berichtgevingen nauwgezet op en zullen deze regeling treffen zolang de overheid ze nodig acht.


Hopende op jullie begrip en vertrouwen naar de toekomst toe, wensen wij iedereen veel goede moed de komende weken!


Groetjes,

Bart en Ineke